Trikalascore

Επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσει και να ολοκληρώσει ότι άφησε πέρυσι στη μέση…

Ο ΑΟ Τρίκαλα χτίζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν και δίχως να υπάρχει από πλευράς διοίκησης ή ποδοσφαιρικού τμήματος η παραμικρή δήλωση για τους στόχους στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι οι κυανέρυθροι θα στοχεύσουν αποκλειστικά στον πρωταθλητισμό, θέλοντας να ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν πέρυσι στη μέση, δηλαδή την επάνοδό τους στη SL2, έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια.

Οι έως τώρα ανανεώσεις, αλλά και οι δύο προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν δείχνουν ότι υπάρχει η διάθεση από το Νίκο Καγιούλη, στην τρίτη του σερί χρονιά ως χρηματοδότης, να φέρει τον ΑΟ Τρίκαλα στην κορυφή.

Αλλά οι κινήσεις αυτές προφανώς και δεν είναι αρκετές. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί αρκετά ακόμη στη συνέχεια, ανεβάζοντας το αγωνιστικό της επίπεδο.

Εάν ευνοήσει και ο καταρτισμός των ομίλων, τα Τρίκαλα πιθανώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να μην έχουν πρόβλημα για την πρωτιά, αλλά να μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα θα έχει και πάλι μπαράζ ανόδου και εκεί θα συμμετάσχουν πολύ ισχυρές ομάδες.

Ο Καγιούλης είναι δεδομένο ότι έχει λάβει αυτό το μήνυμα, καθώς και το μήνυμα του κόσμου που για μία ακόμη χρονιά θα κάνει υπομονή, ευελπιστώντας φυσικά τον επόμενο Μάιο να πανηγυρίσει την άνοδο.

Στο κλίμα αυτό, λοιπόν, θεωρείται βέβαιο ότι οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν θα είναι οι περισσότερες από το πάνω ράφι, ενώ ο Νίκος Μπαδήμας, λόγω της εμπειρίας του, αλλά και δεδομένου ότι γνωρίζει καλά την κατάσταση γύρω από τον ΑΟ Τρίκαλα, μπορεί να προσφέρει και αυτός ότι χρειάζεται από τον πάγκο.

Αναμένουμε,, λοιπόν, την ολοκλήρωση του ρόστερ , ώστε να υπάρξει μία πιο συγκεκριμένη εικόνα για τη δυναμική της ομάδας.

 

Related posts

Aποτελέσματα-βαθμολογία στη Super League2 (Βόρειος όμιλος)

admin

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

admin

H εταιρεία Emtop στο κατάστημα της Αγροαναπτυξιακής!

admin