Trikalascore

Ο Στουρνάρας στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας και ντεμπουτάρει την Κυριακή στα Τρίκαλα

Ο Λαμιώτης Βαγγέλης Στουρνάρας, παλαίμαχος των «κυανόλευκων» και προπονητής φέτος στην Ελασσόνα, είναι ο νέος «τιμονιέρης» της Λαμίας και επίσημα, διαδεχόμενος τον Απόστολο Παπανικολάου.

Ο Στουρνάρας, που εξαρχής ήταν στα βασικά φαβορί για τους «κυανόλευκους», έχει δουλέψει και σε Απόλλωνα Λάρισας, Ιεράπετρα, Επισκοπή Ρεθύμνου και Εράνη Φιλιατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Στουρνάρα.

Ο 43χρονος τεχνικός ο οποίος κατάγεται από τη Γλύφα και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α, βρισκόταν μέχρι πρότινος στο τιμόνι του ΠΟ Ελασσόνας, παρουσιάζοντας αξιόλογο έργο.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής και με τη φανέλα της Λαμίας, ενώ έχει δουλέψει ως προπονητής σε Απόλλωνα Λάρισας, ΟΦ Ιεράπτερας, Επισκοπή και Εράνη Φιλιατρών.

Η Λαμία τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο νέος προπονητής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση σήμερα το απόγευμα στις 16:00 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης».

Related posts

Κώστας Σκρέκας: Ενεργειακή αυτονομία και χαμηλό κόστος ρεύματος μέσω του προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στις Στέγη»

admin

Από τον ‘Αρη ξανά στους ‘Ικαρους Τρικάλων ο Λάμπρος Φρύδας

admin

Δεύτερο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Δενδροχώρι στη μνήμη Αλέξανδρου Γκαμπλιώνη από τον Δ. Τρικκαίων

admin