Trikalascore

Και τώρα το Μακρυχώρι

Αν μη τι άλλο το ξεκίνημα του ΠΟ Φήκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές.

Απέναντι στο φαβορί του ομίλου την Αναγέννηση Καρδίτσας οι «κόκκινοι» μπορεί να ηττήθηκαν με 2-0, ωστόσο προσπάθησαν και σε κάποια διαστήματα του ματς έδειξαν ανταγωνιστικοί.

Πλέον άπαντες κοιτάζουν το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Μακρυχώρι, όπου επιβάλλεται να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, καθώς τέτοια παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται εάν θέλεις μέχρι τέλους να παλέψεις για την παραμονή, σε μία τόσο δύσκολη κατηγορία.

Η ομάδα της Φήκης θα προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να συλλέξει τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα.

Related posts

Ευχαριστήριο του Π.Ο Φήκης σε Σάκη Σκρέκα

admin

Φιλικό “διπλό” για τη Φήκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας(VIDEO με τα Highlights+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ))

admin

Πρόκριση με “τριάρα” για τον Π.Ο Φήκης κόντρα στον Πύρασο

admin