Trikalascore

Μπέκας: “Είμαστε πλέον σε αναμμένα κάρβουνα με το γήπεδο, ο Δήμαρχος υπερέβη εαυτόν”

Στο Trikalascore μίλησε ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Στέλιος Μπέκας, αναφορικά με το μείζον θέμα του γηπέδου, το οποίο επηρεάζει άμεσα και το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο κ. Μπέκας τόνισε: “Πλέον βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα με το θέμα. Θέλω να πω ότι ο Δήμαρχος υπερέβη εαυτόν και έκανε από πλευράς του ότι καλύτερο για το θέμα και είναι άδικο να τον κατηγορούμε. Ευελπιστώ ότι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα ξεκλειδωθεί άμεσα το έργο και θα ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες.

Εμείς, έτσι και αλλιώς έχουμε Plan B’ και θα είναι αναγκαίο κακό το να μετακομίσει η ομάδα έστω και για λίγα παιχνίδια στην Καλαμπάκα.

Είμαι βέβαιος ότι το έργο θα γίνει, αλλά ελπίζω να πραγματοποιηθεί σύντομα”.

Related posts

Πιθανώς και το Big-4 κατά της αναδιάρθρωσης

admin

Ελληνικές και Τρικαλινές επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά “Csaba Ferenc” της Σερβίας

admin

Παραδοσιακή ταβέρνα Νιαβής: Σε καλοκαιρινό, αλλά και δροσερό mood σε περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης

admin