Trikalascore

Βαρναβίδης, Χριστοφή είπαν “αντίο” στα Τρίκαλα με δείπνο στα “Μεζεδοκαμώματα”

‘Επειτα από τέσσερα χρόνια, οι ποδοσφαιριστές Σωτήρης Χριστοφή και Ανδρέας Βαρναβίδης ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους στο ΤΕΦΑΑ και αποχωρούν από τα Τρίκαλα.

Παράλληλα με τις σπουδές, όλα αυτά τα χρόνια οι δύο Κύπριοι άφησαν το στίγμα τους και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, με τον πρώτο να αγωνίζεται στον Πορταϊκό και τον δεύτερο στο Διγενή Νεοχωρίου.

Το βράδυ πριν την αναχώρησή τους για Κύπρο δείπνησαν στο γνωστό ταβερνείο τα “Μεζεδοκαμώματα” στα παλιά Μανάβικα και είχαν μία άκρως ποδοσφαιρική κουβέντα με τον μετρ αθλητικών θεμάτων του μαγαζιού, το “Μουφ”, τον οποίο και είχαν αντίπαλο τα προηγούμενα χρόνια.

Ως γνωστόν βέβαια, οι αντιπαλότητες ειδικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διαρκούν μόνο για 90 λεπτά και μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις χτίζονται δυνατές φιλίες, ανεξίτηλες στο χρόνο.

Ο “Μουφ” ευχήθηκε καλή συνέχεια στους Χριστοφή και Βαρναβίδη που από την πλευρά τους υπογράμμισαν ότι πέρασαν όμορφα χρόνια και θα επισκέπτονται και στο μέλλον την πόλη μας.

Related posts

Πλούσιο φωτορεπορτάζ απ’το Απόλλων Λυγαριάς-ΑΟ Πρίνους

admin

Καύσωνας που ξυπνάει μνήμες 1987-Τα Τρίκαλα μεταξύ των πόλεων που θα “καούν”

admin

‘Αφησε τρεις εκτός με Πιερικό ο Αμπέντε

admin