Trikalascore

Νίκη με το ζόρι στο 97′ για το Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου με γκολ του Τζιώρα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, επικράτησε του ΟΦΙ με 1-0. Ο Κωστή στο 90+7’ έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή, ο Τζιώρας ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φάσεις του αγώνα:

9’ Ο Λεμονής, έκανε τη σέντρα – σουτ από τα δεξιά, ο Στογιάνοβιτς απογειώθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ.

28’ Από δεξιά ο Λεμονής έκανε το γύρισμα, μέσα στην περιοχή ο Κούστα, δεν έκανε καλό κοντρόλ, άργησε, δεν έπιασε καλό σουτ και ο Στογιάνοβιτς μπλόκαρε άνετα.

29’ Ο Χιντζίδης εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια δεξιά, με το αριστερό, η μπάλα έφυγε με δύναμη, βοηθούμενη και από τον άνεμο, ο Στογιάνοβιτς δεν αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

38’ Ο Χιντζίδης από αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Γκίνη την χλιαρή κεφαλιά, ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ.

42’ Ωραία κίνηση του Πολέτο από τα αριστερά, έκανε και το γύρισμα, η μπάλα από την άλλη πλευρά, ο Εν’νομό μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω σε αμυντικό, ο Εν’νομό έκανε νέο γύρισμα, έγινα οι κόντρες, το σουτ από τον Μύγα, μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασόπουλος.

52’ Ο Συμελίδης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Αθανασόπουλος έδιωξε με τα πόδια.

58’ Ο Συμελίδης έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε σωτήρια.

66’ Ο Μύγας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπιανκόνι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου!

82’ Ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με το αριστερό, με πολύ δύναμη, στο πρώτο δοκάρι, στην γωνία του έπεσε ο Στογιάνοβιτς και απέκρουσε δύσκολα σώζωντας την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Λεβαδειακός βγήκε στην αντεπίθεση αλλά καθυστέρησαν και έχασαν την ευκαιρία.

90+7’ Γκολ ο Λεβαδειακός, 1-0, Τζιώρας! Εγιναν σουτ από τον Μπιανκόνι, απέκρουσαν σώματα αμυντικών, στη συνέχεια ο Συμελίδης, απέκρουσε ο Αθανασόπουλος στην αριστερή του γωνία, ο Κωστή έκανε το γύρισμα, στο δεύτερο δοκάρι ο Τζιώρας προ κενής εστίας πλάσαρε εύστοχα και πέτυχε το γκολ – λύτρωση για τον Λεβαδειακό

Συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Βήχος (46’ Μπιανκόνι), Λιάγκας, Δημόπουλος, Μεχία (63’ Καραχάλιος), Πολέτο, Νίκας (72’ Νίλι), Τζιώρας, Συμελίδης, Ν’νομό (80’ Κωστή)

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Καβακάς): Αθανασόπουλος, Χιντζίδης, Σμίλτος, Μασουέρο, Περδίκης, Φουάσης (69’ Ντάλα Κόστα), Λεμονής, Τεγούσης (90+2′ Τσακμάκης), Βογιατζής, Γκίνη, Κούστα.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων) – Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Liganews.gr

Related posts

Θρίλερ για την άνοδο στη SL2-‘Hττα-μαχαιριά για Ξάνθη, πάτησε κορυφή ο Λεβαδειακός

admin

SL2: Τα αυστηρότερα μέτρα που αποφάσισε το Δ.Σ

admin

Αποτελέσματα-βαθμολογίες στη Super League2

admin