Trikalascore

Δήμητρα/Απόλλων:Πως ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική χρονιά τα παιδιά μας(Part 2)

1️⃣Οργκίτο Ρούτσι
Γεννημένος το 2005 διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αλβανίας , ο νεαρός μέσος βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Venezia της Ιταλίας. Ο Οργκίτο προπονείται συχνά με την αντρική ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Seria A ενώ είναι βασικό μέλος της Venezia U19 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Primavera 2. Με σκληρή δουλειά και υπομονή , ο Οργκίτο δίνει όλο του το είναι σε κάθε προπόνηση περιμένοντας να αρπάξει όποια ευκαιρία του δοθεί.
2️⃣Κωνσταντίνος Αγγελάκης
Προερχόμενος από μια εξαιρετική χρονιά όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League U17 και έγινε ο νεαρότερος παίχτης (16 ετών) που έπαιξε στην ανδρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης , στοχεύει φέτος ακόμα υψηλότερα και δεν τον φοβίζουν τα υψηλά στάνταρ που έθεσε πέρυσι. Έχει ξεκινήσει την χρονιά εξαιρετικά έχοντας πετύχει ήδη δύο γκολ ενώ βρίσκεται μόνιμα στα ραντάρ των ανθρώπων της ομάδας.
3️⃣Θεόφιλος Κακαδιάρης
Ακόμα ένας νεαρός (2007) που πέρυσι έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην αντρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ο γιγαντόσωμος γκολκίπερ αποτελεί βασικό μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων του Αστέρα αλλά και της Εθνικής ομάδας ενώ συνεχίζει να παίρνει αποστολές με την αντρική ομάδα ως δεύτερος τερματοφύλακας και φαίνεται ότι οι Αρκάδες ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον της ομάδας κάτω από τα γκολποστ.
4️⃣Ευθύμης Ρουμπιές
Αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του μετά από κάποιους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. Σύγχρονο αριστερό μπακ , επιδραστικός και στα δύο μισά του γηπέδου , ξεκίνησε να παίρνει τον χρόνο που του αντιστοιχεί στην Κ19 του Αστέρα Τρίπολης και ήδη άρχισε να μοιράζει τις πρώτες ασσίστ στους συμπαίκτες του.

Related posts

Φόρος τιμής από τη Δόξα Χρυσομηλιάς στη μνήμη του ‘Αλκη Καμπανού

admin

Λαφαζάνης Ηλεκτρολογικό Υλικό: Ξυλόσομπες σε εκπληκτικές τιμές και δώρο μια σκούπα στάχτης μπαταρίας

admin

Αποτελέσματα-βαθμολογία Γ’ Εθνικής(3ος όμιλος)

admin