Trikalascore

Tην ώρα που είμαστε ακόμη στις συνελεύσεις, πρωτοκλασάτοι παίκτες του ΑΟΤ “πολιορκούνται” από αρκετές ομάδες

Στον ΑΟ Τρίκαλα μοιραία βρισκόμαστε ακόμη στη φάση των γενικών συνελεύσεων, προκειμένου να τηρηθεί το καταστατικό του συλλόγου και η ομάδα να μπορέσει να αλλάξει χέρια , έπειτα από την αμετάκλητη απόφαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη να παραιτηθεί.

‘Ετσι , πάμε στην επαναληπτική γενική συνέλευση της ερχόμενης Τρίτης, με την ευχή εκεί να έχουμε απαρτία και να προχωρήσουν οι αρχαιρεσίες και εν συνεχεία η ομάδα να δοθεί σε κάποιον από τους δύο ενδιαφερόμενους, που από την πλευρά τους οφείλουν να εμφανιστούν εκεί, είτε οι ίδιοι, είτε μέσω κάποιου εκπροσώπου τους.

Ωστόσο, ενώ ο χρόνος κυλάει και οδεύουμε προς τα τέλη του Ιούνη και παραμένει αβέβαιο το πότε η ομάδα θα έχει νέα διοίκηση και θα μπορέσει να ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Εθνική, αρκετοί πρωτοκλασάτοι κυανέρυθροι “πολιορκούνται” από διάφορες ομάδες.

Γράψαμε για το σοβαρό ενδεχόμενο ο Ανδρέας Γεωργάκης να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση ‘Αρτας, αλλά ίσως να μην είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει από τα Τρίκαλα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Νίκος Σκόνδρας βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Γ’ Εθνικής , έπειτα από τις εξαιρετικές χρονιές που έκανε με Φήκη και Τρίκαλα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Θέμη Αλεξίου, οι μετοχές του οποίου εκτοξεύτηκαν στον ΑΟ Τρίκαλα.

Για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές , προφανώς και θα υπάρξει προσέγγιση το επόμενο διάστημα, εάν δεν έχει ήδη γίνει, ενώ και άλλοι κυανέρυθροι είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσουν ομάδες της κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι την 1η Ιουλίου ξεκινάει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Στον ΑΟ Τρίκαλα, θα πρέπει να κινηθούν πολύ γρήγορα και να τελειώσουν το συντομότερο με τα διοικητικά, εάν θέλουν να γίνει ένας σοβαρός προγραμματισμός για τη νέα σεζόν και το κυριότερο να κρατήσουν κάποια Τρικαλινά παιδιά που και θέλουν και μπορούν να προσφέρουν και την επόμενη χρονιά, αλλά δε γίνεται να περιμένουν για πολύ ακόμη…

Related posts

VIDEO με τα Highlights από το Δενδροχώρι-Ασπρόβαλτος

admin

Νέα ενίσχυση με Αθανασάκο για τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου

admin

Δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για τις μειωμένες τιμές στα σούπερ μάρκετ τον Μάιο 2024 σε σχέση με τον Μάιο 2023 σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ

admin