Trikalascore

To δελτίο τύπου του ΑΟ Τρίκαλα για τη συγκέντρωση: Αναζητώντας νέα ηγεσία – Παραμένει αβέβαιο το μέλλον(PICS)

Η ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 στο Μουσείο Τσιτσάνη δεν έφερε λύσεις για το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα.
Παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων, Νίκου Σακκά, του Αντιδημάρχου Ανταποδοτικών Υπηρεσιών, Τάκη Παζαϊτη, του αντιπροέδρου του επιμελητηρίου και Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Ζαραμπούκα, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων , Γιώργου Ηλιάδη, και επιστολών στήριξης από τους Βουλευτές κ.κ. Λιούτα και Κοντοτόλη, δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς τόνισε την στήριξη του Δήμου στην ομάδα, αλλά επισήμανε πως δεν μπορεί να εμπλακεί στα διοικητικά της. Δήλωσε ότι η ομάδα είναι κομμάτι της καρδιάς του, αναφέρθηκε στον πατέρα του ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας στο παρελθόν με επιτυχίες ανόδων αλλά με μεγάλο οικονομικό κόστος για την οικογένεια τους, αλλά επισήμανε πως σαν Δήμαρχος δεν γίνεται να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας.
Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα επανέλαβε την παραίτησή της και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
-Μοναδική αχτίδα ελπίδας, η ενημέρωση που δέχτηκε ο πρόεδρος Κώστας Παρδάλης για ενδιαφερόμενο εκτός Τρικάλων.
Αυτή την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα την πάει στο γραφείο του Δημάρχου με τον άνθρωπο αυτό αν εμφανιστεί, για να έχει και την συγκατάθεση του Δημάρχου, αν ισχύουν αυτά που του μετέφεραν, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Related posts

Σούπερ προσθήκη με Μπακατσή για τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου

admin

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Λώττας

admin

Κομπλέ στο αυριανό ντέρμπι με Εργοτέλη ο Α.Ο Τρίκαλα

admin