Trikalascore

Επιστροφή Γιασσάρη στον πάγκο των Ικάρων

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, η διοίκηση των Ικάρων άμεσα κινήθηκε για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Αυτός, δε θα είναι άλλος από τον πρώην τεχνική της ομάδας, Γρηγόρη Γιασσάρη, ο οποίος κοουτσάρισε πέρυσι, αλλά και στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος του κιτρινόμαυρους.

Ο Γιασσάρης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Σκρέτα και αποφασίστηκε ότι επιστρέφει στους ‘Ικαρους, με στόχο να αφυπνίσει τους καλαθοσφαιριστές, προκειμένου η ομάδα να κάνει μία τελευταία απέλπιδα για να μπει και πάλι στο κυνήγι της πρωτιάς, κάτι που πάντως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Ο  Γρηγόρης Γιασσάρης θα προπονήσει σήμερα τους παίκτες των Ικάρων, ενώ θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά.

Related posts

Επίσημη δικαίωση της ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας

admin

Μπορεί να τα καταφέρει με μεγαλύτερη προσπάθεια και δύο μεταγραφές

admin

Kia Ceed Sportswagon ’19:Εντυπωσιακό, ευρύχωρο και πολύ γρήγορο. Δες το στην AutoDeal Τρικάλων(PICS)

admin