Trikalascore

Οι αντίπαλοι του Α.Ο Τρίκαλα στη νέα Α1′ ΕΣΚΑΘ

Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΘ, η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα είναι στον Β όμιλο, ο οποίος περιλαμβάνει τις παρακάτω ομάδες:
1.ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
2.ΓΣ ΣΟΦΑΔΩΝ
3.ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
4.ΑΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
5.ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
6.ΑΕΤ Ο ΑΡΗΣ
7.ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
8.ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
9.ΔΑΝΑΟΙ ΤΡΙΚΑΛΑ
10.ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
11.ΝΕΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται στις 2 Οκτωβρίου 2021
Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στη Λάρισα σε αίθουσα του ΕΒΕΛ και ώρα 11.00 π.μ.εφ΄όσον το επιτρέπουν οι Υγειονομικές οδηγίες σε αντίθετη περίπτωση θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα ανοιχτός χώρος.
Κάθε σωματείο δικαιούται να παρατάσσει σε κάθε αγώνα μέχρι 12 αθλητές.
Τα σωματεία δεν έχουν δικαίωμα να περιλαμβάνουν στην 12αδα
Περισσότερους απο πέντε (5) παίκτες τριάντα δύο (32)ετών και άνω (γεννηθέντες το 1989 και μεγαλύτεροι).
Επίσης στην 12άδα είναι υποχρεωτική η δήλωση δύο (2) αθλητών κάτω των 20 ετών (γεννηθέντες 2001 και μικρότεροι) χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στον αγώνα.
Διευκρινίζεται ότι εφ’ όσον δηλώνονται μέχρι 10 αθλητές δεν ισχύει η υποχρεωτική δήλωση αθλητών κάτω των 20 ετών.
PLAY – OFF
Στα play-off συμμετέχουν οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1-2 της βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου, όπως διαμορφώθηκε μετά την λήξη της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος και θα συναντηθούν μεταξύ τους,ο πρώτος του Α’Ομίλου με τον δεύτερο του Β’Ομίλου και ο πρώτος του Β’Ομίλου με τον δεύτερο του Α’Όμίλου για την πρόκριση στον τελικό που θα αναδείξει και την πρωταθλήτρια ομάδα που θα ανέλθει στην Γ’Εθνική Κατηγορία βάση της προκήρυξης της Γ’Εθνικής Κατηγ.της Ε.Ο.Κ.
2.Νικήτριες στα ημιτελικά είναι οι ομάδες που θα επιτύχουν δύο (2) νίκες και θα αγωνισθούν μεταξύ τους για την ανάδειξη του πρωταθλητή επίσης στις δύο(2) νίκες.
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν διαδοχικά στις έδρες των σωματείων μετά από κλήρωση και εάν χρειασθεί τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα απέχει περίπου στην ίδια απόσταση από τις έδρες των δύο ομάδων.
Α) ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ο πρώτος νικητής των αγώνων κατάταξης της τελικής φάσης των 4 ομάδων ( 2 από κάθε όμιλο,) σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της Ε.Ο.Κ θα ανέλθει στην Γ’ Εθνική – 1ος Όμιλος Βορρά.
Β) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1.Αν απο την Γ’ Εθνική δεν υποβιβαστεί κανένα σωματείο της Θεσσαλίας τότε θα υποβιβαστούν εννιά (9) σωματεία στην Α-2 ,ήτοι τα τέσσερα (4) τελευταία σωματεία κάθε ομίλου της τελικής βαθμολογίας και ο ηττημένος του αγώνα κατάταξης μεταξύ των 2 σωματείων που θα καταλάβουν την έβδομή (7) θέση.
Αν απο την Γ’ ΕΘνική υποβιβαστεί ένα (1) σωματείο της Θεσσαλίας τότε θα υποβιβαστούν δέκα (10) σωματεία ,ήτοι τα πέντε (5)τελευταία της τελικής κατάταξης κάθε ομίλου.
3.Αν από την Γ ’Εθνική υποβιβαστούν δύο (2) σωματεία της Θεσσαλίας, τότε θα υποβιβαστούν στην Α-2 Κατηγ.έντεκα σωματεία ήτοι τα πέντε (5) τελευταία σωματεία του κάθε ομίλου και το ηττημένο του αγώνα κατάταξης μεταξύ των σωματείων που θα καταλάβουν την έκτη θέση στην τελική βαθμολογία.

Related posts

ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ

admin

Καλοκαιρινές προπονήσεις στο Δαναό 2022

admin

Προπόνηση καλαθοσφαιριστών Δυτικής Θεσσαλίας (Καρδίτσα-Τρίκαλα)

admin