Trikalascore

Εκλογές ΕΟΚ: Απορρίφθηκε το αίτημα 28 σωματείων να ψηφίσουν

Οι εκλογές της ΕΟΚ πλησιάζουν (Κυριακή 30/5 στην Λεωφόρο) και το Πρωτοδικείο αποφάσισε να απαγορεύσει σε 28 σωματεία να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές αλλά και να συμπεριληφθούν στον κατάλογο της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το αίτημα του τρίτου γκρουπ ομάδων, αυτή τη φορά 28 στον αριθμό, για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στις προγραμματισμένες εκλογές και ενώ δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο.

Μάλιστα προ ολίγων ημερών, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με μακροσκελή επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς είχε αναφερθεί σε παραπλανητικές μεθόδους.

Τα 28 λοιπόν σωματεία δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου και μένει να δούμε αν τα υπόλοιπα 60 που είναι εκτός του εκλογικού καταλόγου των 512 αναμένεται να ψηφίσουν την Κυριακή.

Related posts

O bomber Γιώργος Μοσορας στον μπασκετικό ΑΟΤ

admin

Εκλογές ΕΟΚ: Παραμένει απόλυτο φαβορί ο Βαγγέλης Λιόλιος!

admin

ΣΟΚ και θρήνος στον Τρικαλινό αθλητισμό: “‘Εφυγε” ο γνωστός προπονητής Χρήστος Γκότας

admin