Trikalascore

Πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό ο Στέφανος Καλότυχος

‘Ενας άνθρωπος ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε ταυτιστεί με την πόλη των Τρικάλων, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για το Στέφανο Καλότυχο, τον πρώην σπουδαστή του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, που παράλληλα εργάστηκε ως προπονητής σε ομάδες της περιοχής μας, όπως η ΑΕΚ Σαραγίων, η γυναικεία ομάδα του Α.Ο Τρίκαλα και τα Καλύβια.

Ο Στέφανος, πριν μερικούς μήνες έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή αποκατάστασης στον Ολυμπιακό και χθες ήταν και για τον ίδιο ημέρα χαράς, όπως και για όλη την ομάδα και τους φίλους της, καθώς πραγματοποιήθηκε η φιέστα της κατάκτησης του 46ου πρωταθλήματος.

Ο ίδιος φωτογραφήθηκε με την κούπα του πρωταθλητή, αφιερώνοντας την επιτυχία στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Related posts

Tα δεδομένα για ΑΟ Τρίκαλα και Βαζάκα

admin

Στη διάθεσή των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Τρίκαλα

admin

Πέντε ευρώ γενική είσοδος και στο Α.Ο Τρίκαλα-Απόλλων Πόντου

admin