Trikalascore

Η Βασιλική (Βάσω) Φάλια επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Μια αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» έλαβε χώρα, καθώς η Βασιλική (Βάσω) Φάλια επισφράγισε την υποψηφιότητά της και επίσημα, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Η Βάσω κατάγεται από το Παλαιοχώρι Γαρδικίου, ενώ διαμένει μόνιμα στους Γόμφους. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Βρεφονηπιοκομίας και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε επαγγέλματα υγείας.

Η ίδια δηλώνει σχετικά… << Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω τον εαυτό στην κρίση των συνδημοτών μου. Ο νέος μεγάλος αυτοδιοικητικός συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον» με ενέπνευσε να ενεργοποιηθώ στα κοινά και να συμβάλω και εγώ από την πλευρά μου στην οργανωμένη προσπάθεια αναβάθμισης της καθημερινότητας των κατοίκων. Θεωρώ ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης και σε αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Για ένα καλύτερο μέλλον…. στηρίζοντας ενεργά και δυναμικά «Πορεία στο Μέλλον» >>.

Από την πλευρά τους, Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένοι, τόνισαν…. << Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά και φέρνει αέρα ανανέωσης , αισιοδοξίας και το ελπιδοφόρο μήνυμα της αλλαγής! Η Βάσω διαθέτει αστείρευτη θέληση να προσφέρει στη τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει τεκμηριωμένη άποψη , ισχυρή προσωπικότητα και όλα τα εχέγγυα για να πετύχει το στόχος της.

Η Βάσω θα επιδιώξει την είσοδο της στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης στις προσεχείς εκλογές.

Βάσω καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία >>.

Related posts

Τοποθετείται γέφυρα μπέλεϋ στον Κλεινοβό – Χρήστος Μιχαλάκης: Υλοποιείται ο σχεδιασμός μας για την ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων

admin

Τεράστια νίκη στο ντέρμπι για τα Trikala Basket(PICS)

admin

Φωτορεπορτάζ από το ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕΛ

admin