Trikalascore

Σούπερ ντέρμπι στον Πυργετό

Mε τα ματς της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Εκεί, όπου στα πλαίσια του πρώτου ομίλου θα έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι αυτό ανάμεσα στον πρωτοπόρο Δικέφαλο Πυργετού και το Διγενη Νεοχωρίου που έπεται ενός βαθμού.

‘Ενα παιχνίδια ανοιχτό σε όλα τα προγνωστικά που όποιος το θέλει περισσότερο και βρεθεί σε καλή ημέρα θα πάρει τη νίκη ,αν βέβαια προκύψει νικητής.

Την ίδια ώρα η Δήμητρα/Απόλλων, η έτερη πρωτοπόρος θα δοκιμαστεί στον Πύργο από την τοπική ομάδα, σε ένα ακόμη δυνατό ματς.

Οι Απολλωνιστές αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στους σκληροτράχηλους γηπεδούχους, που θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Στα Σαράγια ο τοπικός ΑΟΣ θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στο Γίγα Ριζαριού προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς, αλλά ο Γίγας θα τα δώσει όλα  για να φύγει με αποτέλεσμα από τα Σαράγια.

Στο Μεγαλοχώρι η Θύελλα υποδέχεται τον Αχιλλέα Μπάρας , σε ένα ματς όπου αμφότεροι οι μονομάχοι καίγονται για τη νίκη προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, με τις δύο ομάδες πάντα να δίνουν δυνατά ματς με αρκετά γκολ.

Στο Β’ όμιλο ο πρωτοπόρος ΑΣ Μετέωρα θα δοκιμαστεί στην Πύλη από τον Πορταικό. Οι Καλαμπακιώτες έχουν υπέρ τους την παράδοση, ωστόσο, οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντικό διπλό στο Κεφαλόβρυσο και ετοιμάζονται να τους βάλουν δύσκολα.

Στη Διάβα η Κρύα Βρύση υποδέχεται την έως τώρα ευχάριστη έκπληξη του ομίλου Λυγαριά. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα πάνε για το διπλό, αλλά η Κρύα Βρύση στο γήπεδό της είναι δυνατή και θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα.

Στο Κηπάκι η ΑΕΤ θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Κεφαλόβρυσου. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την υπέρβαση και ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα πιο ποιοτική που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό, αλλά που έρχεται λαβωμένη λόγω απουσιών.

Στο Καστράκι ο Βράχος που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα υποδέχεται την Αγία Μονή. Οι Καστρακινοί λόγω έδρας ίσως να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μία αρκετά καλή ομάδα που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 04 – 12 – 2021

Α Ερασιτεχνική 1ος Όμιλος Ώρα 15:00
Μεγαλ/ριου Μεγαλοχωρι – Μπάρα Μανασης Μ Αλεξόπουλος – Αβραάμ
Σαραγιων Σαράγια – Ριζαριό Ζήσης Πάφης Χ – Τασιόπουλος
Πυργετού Πυργετός – Νεοχώρι Λεωνίδας Σ Μπάλας – Σταφυλας
Πύργου Πύργος – Δήμητρα Πέτσας Σ Λεωνίδας Κ – Λαφαζάνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΔΗΜΗΤΡΑ 11-0 13
2 ΠΥΡΓΕΤΟΣ 17-4 13
3 ΔΙΓΕΝΗΣ 18-7 12
4 ΠΥΡΓΟΣ 15-5 12
5 ΣΑΡΑΓΙΑ 8-11 6
6 ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ 6-14 5
7 ΜΠΑΡΑ 4-12 4
8 ΡΙΖΑΡΙΟ 10-12 4
9 ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ 6-15 2
10 ΚΑΛΥΒΙΑ – –

Α Ερασιτεχνική 2 οςΌμιλος Ώρα 15:00
Moυριάς Πορταικός – Μετέωρα Κουτσαγιας Γ Νταλούκας Θ – Αποστόλου
Κηπακίου ΑΕΤ – Κεφαλόβρυσο Δουλόπουλος Ανδριόπουλος – Καπερωνης Ν
Καστρακίου Καστράκι – Αγ Μονή Νότος Π Βουτσελας – Μπαϊρακτάρης
Διάβας Κρ Βρύση – Λυγαριά Κοντίνος Ε Μαργιώλης – Κουτσαγιας Ε

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΜΕΤΕΩΡΑ 9-2 13
2 ΛΥΓΑΡΙΑ 8-2 12
3 ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ 11-3 9
4 ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ 8-6 9
5 ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ 7-3 8
6 ΒΑΛΤΙΝΟ 6-9 6
7 ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ 9-7 6
8 ΚΑΣΤΡΑΚΙ 6-10 3
9 ΑΕΤ ΚΗΠΑΚΙΟΥ 1-8 1
10 ΠΑΡΑΛΗΘΑΙΟΙ – –

Related posts

Επιστροφή Μπουκουβάλα στον ΑΟ Τρίκαλα 12 χρόνια μετά

admin

Ο Αντώνης Χαρίσης, υποψήφιος στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα

admin

Για το “μπαμ” με Κεχαγιά η ΑΕΤ

admin