Trikalascore

Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας στο Βόλο

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 2-1 της Νίκης Βόλου και μάλιστα με ανατροπή!

Η Νίκη μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 4ο μόλις λεπτό με τον Τσιώλη. Στο 17′ οι μπλε άγγιξαν και το δεύτερο τέρμα, αλλά ο Γκονζάλες δεν έκανε καλό τελείωμα. Μετά το μισάωρο η ομάδα της Λάρισας ανέβηκε και έγινε απειλητική στο 37′, όταν Λίταινας και Τζοβάρας συνεργάστηκαν, ο δεύτερος σούταρε καθώς κινήθηκε από αριστερά, με τον Περιστερίδη να πέφτει και να διώχνει με τα πόδια.

Το γκολ όμως το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος. Στο 47′ συγκεκριμένα, ο Λίταινας με ωραίο σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-1.

Και η απόδοση της ομάδας του Μάγγου έμεινε στα ίδια στάνταρ αφού έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είδε την πίεση να καρποφορεί στο 83′ όταν ο Νούσιος μπήκε από τα αριστερά και με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-2.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βεργέτης): Περιστερίδης (46′ Παπαδόπουλος), Πολίμος, Μπόσιο (66′ Σεφερκόλλι), Τσιμπούκας, Θεοδωρόπουλος, Μέτσε, Σαλαμούρας (46′ Μπιτσάκος), Γκαρσία, Τσιώλης (46′ Πέτσης), Γκονζάλες, Ροχάνο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μάγγος): Γλύκος (46′ Πρίφτης), Καρίκι, Σκούπρας (59′ Μπάμπης), Γκόλιας (46′ Μπούσης), Καμπέρης, Χατζής, Μπάλλας (75′ Λουκάς), Λίταινας (69′ Νύκταρης), Τζοβάρας (72′ Νούσιος), Μπαστιάνος (72′ Μαρτίν), Γκουντρουμπής (46′ Τασιούλης, 80′ Παυλής)

Related posts

Στο κενό η ένσταση της ΑΣΑ, παίζει κανονικά στην Καβάλα

admin

Προκλητικός ο Χαντιτάγκι: “Μπορούσαμε 4-5 γκολ”

admin

Aποτελέσματα-βαθμολογία στη Super League2(10η αγωνιστική)

admin