Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Trikala Basket και ΑΣ Καρδίτσας για το θάνατο του Τάκη Παπαγεωργίου

‘Οπως ήταν αναμενόμενο ο θάνατος του Τάκη Παπαγεωργίου σκόρπισε τη θλίψη και το πένθος στην ομάδα του, τα Trikala Basket.

H Tρικαλινή ομάδα εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η διοίκηση,το προπονητικό τιμ και οι αθλητές της Trikala Basket εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του δικού τους ανθρώπου Δημήτριο Παπαγεωργίου.
Ο Δημήτρης ήταν πάντα δίπλα μας,ήταν πάντα εκεί και στις λύπες και στις χαρές και πρόσφερε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας.
Εκφραζουμε τα θερμά μας συλληπητηρια στην γυναίκα του Νατασα,στους γιοϋς του Θανάση και Κωνσταντίνο,στην μητέρα του Ευαγγελία και τον αδερφό του Σωκράτη.
Σε ένδειξη πένθους η ομάδα στον αύριανο αγώνα με την Νήαρ Ηστ θα φοράει μαύρες κορδέλες και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Δημήτρη θα είσαι πάντα μαζι μας.

 

Συλλυπητήρια και από τον ΑΣ Καρδίτσας

Οι διοικήσεις της Κ.Α.Ε. και του Ερασιτέχνη και σύσσωμος ο οργανισμός του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό του Τάκη Παπαγεωργίου.
Ο εκλιπών υπήρξε για δεκαετίες παράγοντας του μπάσκετ των Τρικάλων, συνδέοντας το όνομα του με σημαντικές επιτυχίες των ομάδων του γειτονικού νομού και τελευταία, της ομάδας Τρίκαλα Basket.
Τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας προς την οικογένειά του και ευχόμαστε από καρδιάς, ο χρόνος να απαλύνει την οδύνη της απρόσμενης απώλειας.

Related posts

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Mπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες που βόλεψαν τα Μετέωρα στα σημερινά ματς

Απίστευτη κοσμοσυρροή κάθε Δευτέρα πρωί στο Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”(PICS)