Δήμητρα/Απόλλων: Back to back πρωταθλήτρια Κ14 η ακαδημία μας!

Τον τίτλο των πρωταθλητών Κ14 κληθήκαμε χθες να υπερασπιστούμε στο Μεγαλοχώρι απέναντι στην ομάδα του Πύργου και τα παιδιά μας τα κατάφεραν περίφημα κερδίζοντας με 2-0. Η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια και αφού πέρασε από τον ημιτελικό απέναντι στον ΑΟΤ έμενε ένα παιχνίδι για να κατακτήσει αυτό που δικαιούταν. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα λόγω και του αναμενόμενου άγχους ενός τέτοιου παιχνιδιού , η ομάδα μας βρήκε τα πατήματά της και δημιούργησε ευκαιρίες για να βρεθεί μπροστα στο σκόρ , κάτι όμως που δεν κατάφερε να κάνει , με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι και με γκολ του Μπήτου και του Αδάμου καταφέραμε να μετουσιώσουμε την υπεροχή μας σε γκολ και να κατακτήσουμε τελικά το πολυπόθητο τρόπαιο. Το τελικό σφύριγμα μας βρήκε πρωταθλητές με όλα τα παιδιά της ακαδημίας που παρακολούθησαν το παιχνίδι να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν όλοι μαζι.
Ένα τμήμα που αν μη τι άλλο μας έχει χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές έκλεισε ουσιαστικά έναν κύκλο με τον καλύτερο τρόπο , καθώς κάποια από τα παιδιά από την καινούρια χρονιά θα κάνουν το βήμα παραπάνω και θα προσπαθήσουν να πετύχουν τα όνειρά τους σε ακαδημίες της Super League!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς και τα παιδιά μας που παρακολούθησαν το παιχνίδι και στήριξαν τους αθλητές μας και έδειξαν για ακόμη μια φορά με τη συμπεριφορά τους ότι η Δήμητρα Απόλλων είναι ένας οργανισμός με αρχές και ήθος σε όλα τα επίπεδα.
Εμείς δεν εφησυχαζόμαστε , συνεχίζουμε καθημερινά να δουλεύουμε , να μαθαίνουμε, να εξελισσόμαστε με προπονητές τεχνοκράτες που ακολουθούν τον ταχέως εξελισσόμενο κλάδο του ποδοσφαίρου , ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας την υψηλότερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία.
Την καινούρια χρονιά η ομάδα μας θα εισάγει πράγματα που θα μας πάνε ένα βήμα ακόμα παρακάτω και αν το παρελθόν είναι λαμπρό το μέλλον προμηνυέται λαμπρότερο!

Related posts

Μανιάτης – Φαμίσης μαζί στους αγώνες

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Mπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες που βόλεψαν τα Μετέωρα στα σημερινά ματς