Trikalascore

Βράχος Καστρακίου και Σαμουτης μαζί και τη νέα σεζόν

Ο πολύπειρος Νίκος Σαμουτης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που έβαλαν πλάτη για την φετινή άνοδο και επιστροφή του Βράχου Καστρακίου στα σαλόνια της  Α Ερασιτεχνικής.

Οπότε έγινε το αυτονόητο με τη διοίκηση να έρχεται σε συμφωνία μαζί του προκειμένου να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο Καστράκι.

Αν μη τι άλλο μία ουσιαστική ανανέωση για τους Καστρακινους δείγμα του ότι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα και στην παραπάνω κατηγορία.

Related posts

Κάποτε η μετακίνηση ήταν αυτονόητη, πλέον οι φίλαθλοι δεν μπορούν να δουν 25 χιλιόμετρα μακριά την ομάδα τους…

admin

Δε δείχνει να συμφωνεί με την ανακοίνωση της διοίκησης ο Washington

admin

Στο Gov.gr Wallet οι πολίτες αποθηκεύουν πληροφορίες για τα ακίνητα τους – Συνολικά 20 δυνατότητες και έγγραφα στο ψηφιακό πορτοφόλι

admin