Trikalascore

“Βόμβα” μεγατόνων με Βάϊο Ντάσκα ο “Μουφ”

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε η Θύελλα Μεγαλοχωρίου για τη θέση 1, αποκτώντας τον πολύπειρο πορτιέρο Βάϊο Ντάσκα, για τον οποίο οι συστάσεις περιττεύουν.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή και παρουσία σε πολλά σωματεία του νομού, μεταξύ των οποίων ο ΑΟ Τρίκαλα, o AΣ Μετέωρα και ο ΠΟ Φήκης και έχοντας καταγράψει δεκάδες συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο πολύπειρος πορτιέρο ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρος της Θύελλας Νίκο Γεροκώστα και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα του ομάδα κάτω από τα γκολπόστ, επιστρέφοντας και ο ίδιος στην ενεργό δράση.

Παράλληλα, στην ομάδα του Μεγαλοχωρίου ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς το ρόστερ έχει σχεδόν συμπληρωθεί για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Related posts

Εργομετρικές εξετάσεις στον ΑΟ Τρίκαλα(PICS)

admin

Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ-Ο.Φ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ(LIVE)

admin

Οι αφοί Στέργιος και Χρήστος Στάμος αναλαμβάνουν την Ακαδημία της ΑΕΤ

admin