Trikalascore

Βαφτίζουμε “μεγάλη μεταρρύθμιση” ένα είδος περιφερειακού πρωταθλήματος

Απίστευτα πράγματα έγιναν σήμερα στο Δ.Σ της SL2/FL παρουσία φυσικά και του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και για τα οποία ενημερωθήκατε σε προηγούμενες αναρτήσεις του Trikalascore.

Που καταλήγουμε λοιπόν; ‘Οτι σύμφωνα με τον Αυγενάκη και την ανακοίνωση της ΓΓΑ η αναδιάρθρωση που τελικά περνάει και μάλιστα “αναίμακτα” θα αποτελέσει μία μεγάλη μεταρρύθμιση.

Τι είδους μεταρρύθμιση είναι αυτή, όταν θα μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που θεωρητικά θα αποτελεί τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας, αλλά επί της ουσίας θα αποτελείται από 36 ομάδες, δύο ομίλους και αρκετούς συλλόγους που πιθανώς θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα και δε θα μπορέσουν στην πορεία να ανταπεξέλθουν.

Γιατί ακόμη και αν μπορέσουν όλες οι ομάδες θα τηρήσουν όλες τις αυστηρές προυποθέσεις συμμετοχής, ποιος εγγυάται ότι θα καταφέρουν οικονομικά να βγάλουν τη χρονιά και κυρίως να είναι συνεπείς προς ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ και να μην αφήσουν ένα σωρό χρέη;

Επίσης διάβασα ότι σύμφωνα με τον Υφυπουργό η κατηγορία θα αποκτήσει κλειστό τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο.

‘Αραγε ποιο κανάλι θα καλύψει οικονομικά τις ανάγκες των ομάδων , τη στιγμή που οι περισσότερες εξ’ αυτών θα είναι αντιεμπορικές και με μικρή απήχηση;

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί επίσης η απίστευτη κυβίσθηση των ομάδων της SL2 που ξαφνικά έκαναν στροφή 180 μοιρών και τάχτηκαν σχεδόν όλες υπέρ της αναδιάρθρωσης εκεί που πριν λίγο καιρό δεν ήθελαν ούτε να συζητήσουν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Ποιος ή τι τους άλλαξε τόσο σύντομα γνώμη;

Ο Α.Ο Τρίκαλα και δη ο πρόεδρός του Ηλίας Αιβάζογλου τήρησαν εξ’αρχής μέχρι τέλους μία τίμια στάση, κόντρα στην αναδιάρθρωση.

Με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων να έρθει σήμερα σε μίνι αντιπαράθεση με τον Αυγενάκη και μάλιστα μέσω της ανακοίνωσης της ΓΓΑ να γίνεται αναφορά στα Τρίκαλα και το Λεβαδειακό ότι επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν θετικά.

Προφανώς κάποιες σκοπιμότητες επικράτησαν της λογικής στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Γιατί δε βλέπω το λόγο για τον οποίο κάποια ομάδα της SL2 θα έπρεπε σήμερα να είναι θετική ως προς την αναδιάρθρωση.

Για τις ομάδες της FL το καταλαβαίνω, όπως καταλαβαίνω και το λιβάνισμα προς τον Αυγενάκη. Είχαν τους λόγους τους. Δεν είναι και λίγο από το παράθυρο να βρίσκεται τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική, με πολύ περισσότερα έσοδα.

‘Οπως και να έχει , προσωπική μου άποψη αποτελεί ότι  η νέα μορφή της SL2 με τόσες πολλές ομάδες δε θα είναι βιώσιμη και αυτό θα φανεί λίαν συντόμως.

Θα περιμένω από κάποιους που σήμερα καυχιούνται περί μεγάλης μεταρρύθμισης να το κάνουν και μετά από μερικούς μήνες.

Leave your vote

Related posts

Στήριξη Μποροβήλου σε Super League2

admin

Κορονοϊός: Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες, ποιοι θα χρειαστούν τρίτη δόση εμβολίου – Τι είπε η Παγώνη

admin

VIDEO με τα Highlights από το Α.Ο Τρίκαλα-Διαγόρας 0-1

admin

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.