Trikalascore

Βάφτισε την κόρη του στο Νεραιδοχώρι ο Χρήστος Γιαλιάς, με νονό τον ‘Ακη Αναστασίου, παρουσία Κούγια και άλλων επωνύμων(PICS)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νεραιδοχώρι Τρικάλων η βάφτιση της κόρης του πρώην μεγαλομετόχου του Α.Ο Τρίκαλα Χρήστου Γιαλιά και της συζύγου του Κατερίνας Τερζίου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, με νονούς τον πρώην Αντιδήμαρχο αθλητισμού και συνεργάτη του Χρήστου Γιαλιά στον Α.Ο Τρίκαλα και τη σύζυγό του Σία Κούρεντα.

Η νεοφώτιστη έλαβε το όνομα Χριστιάνα.

Το παρόν στη Βάφτιση έδωσαν αρκετοί φίλοι του ζευγαριού , αλλά και πολλοί επώνυμοι , όπως ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, προσωπικός φίλος του Χρήστου Γιαλιά, η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και άλλοι.

Ακολούθησε λαμπρή εκδήλωση στο κέντρο “Ανώγι” στο Περτούλι.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι ο Χρήστος Γιαλιάς διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τα Τρίκαλα, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Από το Trikalascore ευχές στο Χρήστο και την Κατερίνα να τους ζήσει  η κόρη τους και να την καμαρώσουν όπως θέλουν.

Related posts

Μέχρι αύριο απόγευμα τα αποτελέσματα των τεστ Covid19 στον Α.Ο Τρίκαλα-Τι ισχύει για την αναβολή ενός αγώνα

admin

Σοβαρή αύξηση με 51 νέα κρούσματα στα Τρίκαλα

admin

“Καθάρισε” από νωρίς ο Διγενής κόντρα στον Πύργο

admin