Trikalascore

“Το έκανα για την πατρίδα μου(την Τουρκία)” δήλωσε ο Μουσουλμάνος,”‘Ελληνας” κατάσκοπος που αφέθηκε ελεύθερος

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν φορητό υπολογιστή και κινητά τηλέφωνα που εντόπισαν στο σπίτι του.

Την ίδια στιγμή, ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου, που φέρεται να είναι το άτομο που είχε στρατολογήσει το μάγειρα, ζήτησε και πήρε προθεσμία πέντε ημερών προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μεγίστης, Στράτος Αμύγδαλος «νομίζω ότι ανεβαίνει όμως το επίπεδο και ελέγχου και επιφυλακής που έχουμε κάθε φορά και δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να ξεφεύγει έτσι πλέον εύκολα στο Καστελλόριζο».

Η δράση των φερόμενων κατασκόπων είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/to-ekana-gia-tin-patrida-mou-ypostirikse-o-55xronos-feromenos-kataskopos-sti-rodo
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Related posts

Στον εορτασμό του Ι.Ν Πόρτας Παναγιάς ο Θοδωρής Χήρας με πλειάδα συνεργατών

admin

Κώστας Σκρέκας από τον Economist: «Η βιομηχανία σταθερό στήριγμα στην αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας»

admin

Προγραμματική Συμφωνία για το Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Γεφυρών

admin