Trikalascore

Την Τρίτη 24/5 το σπουδαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά με βραβεύσεις στο Μεγαλοχώρι

Την ερχόμενη Τρίτη 24/5 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά, στο περιθώριο του οποίου η τοπική ομάδα της Θύελλας Μεγαλοχωρίου, θα βραβεύσει δύο δικά της παιδιά, τα οποία έκαναν σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τους Σωτήρη Κυργιάκο και Γιώργο Βακουφτσή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το παρόν στο τουρνουά θα δώσουν τρεις ομάδες. Οι παλαίμαχοι της Θύελλας Μεγαλοχωρίου, οι παλαίμαχοι των Τρικάλων και μία ομάδα αποτελούμενη από παλαιμάχους της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας.

Οι διοργανωτές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τους παρακάτω φορείς που συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να διεξαχθεί το τουρνουά και είναι οι εξής:

ΕΠΣ Τρικάλων, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Τρικκαίων

Επίσης ευχαριστούν τις παρακάτω επιχειρήσεις:

Vent Cars, Guida Alla Moda, Τρικαλινή Ζύμη, Μύρτιλος καφέ, Αroma Cafe, Kηροπωλείο Γεροκώστας, Μεταφορική Μπράτσος,  Μάρμαρα-γρανίτες Φαλτάκας, Κουβελέτσιος Γεωργικά Μηχανήματα, Κόκκας, Νερό Διός, Μπάρδας Δασικά προιόντα, Πάφης Ελαστικά, Liberty Pizza, Κακομοίρα ταβέρνα, Fast Food Fan, Nάρκισσος καφέ, Babylon.

 

 

Related posts

Προπόνηση προεπιλογής για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών Κ15

admin

Στα υπόψιν των Trikala Basket ο Κλέαρχος Πρέκας

admin

Παραμένουν πολύ υψηλά τα κρούσματα στα Τρίκαλα-2.198 σε όλη τη χώρα

admin