Trikalascore

Τι ισχύει για τους Τρικαλινούς που θα πάνε Φιλιππούπολη

Τα νέα μέτρα που απαγορεύουν τις μετακινήσεις φιλάθλων στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, δημιουργούν τροχοπέδη για μεγάλο αριθμό Τρικαλινών θεατών που είχαν σκοπό να εκδράμουν μεθαύριο για τη Λάρισα να παρακολουθήσουν το ματς του ΑΟΤ με τον Απόλλωνα.
Τα μέτρα είναι ξεκάθαρα: Εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι και τρεις ώρες πριν τη σέντρα, δηλαδή μέχρι και τις 12μ.μ., κάτι που σημαίνει ότι όσοι Τρικαλινοί θελήσουν να δουν το ματς θα πρέπει να πάνε αρκετές ώρες νωρίτερα στη Λάρισα.
Επίσης, απαγορεύονται τα διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας, δηλαδή μπλούζες, κασκόλ, σημαίες πανό κλπ καθώς εάν εντοπίζονται στις εισόδους του γηπέδου όποιος τα φέρει μαζί του δε θα μπαίνει στο γήπεδο και φυσικά το υγειονομικό πρωτόκολλο θα ισχύσει απόλυτα. Δηλαδή δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι και πρόσφατα νοσήσαντες θεατές.

Related posts

VIDEO με τα Highlights από το φιλικό ΑΕΤ-Πορταικός

admin

Διήμερη επίσκεψη επιχειρηματικής αποστολής του Επιμελητηρίου της Μισράτα (Λιβύη) στα Τρίκαλα

admin

Θλίψη στα Τρίκαλα από το θάνατο του Ηλία Φουντουνα

admin