Trikalascore

Θεσσαλονίκη:Του έσπασαν το αυτοκίνητο ενώ ήταν μέσα επειδή είναι οπαδός άλλης ομάδας!

Απίστευτο οπαδικό επεισόδιο, και μάλιστα εν μέσω lockdown, σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00, την Πέμπτη (19/11) στην περιοχή της Νικόπολης, στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το thestival.gr, ομάδα περίπου δέκα ατόμων επιτέθηκε σε άτομο, που βρισκόταν μέσα στο όχημά του, στην οδό Νικοπόλεως.

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο όχημα του θύματος και στη συνέχεια του πήραν το κινητό του τηλέφωνο και το τσαντάκι του.

Το θύμα, αναφέρει το ίδιο Μέσο, οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης, είχε βρεθεί με ακόμη τρεις φίλους του στο σημείο της επίθεσης για να συζητήσουν και να πιούνε καφέ. Τη στιγμή, λοιπόν, που αποχωρούσε, δέχτηκε επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας, επίσης με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είναι πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Οι αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες, για να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Related posts

Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ο Βασίλης Γιαγιάκος

admin

Θανάσης Λιούτας: Τηλεφωνικές Γραμμές στο Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας

admin

Εφ’ όλης της ύλης για τον πρωτογενή οικονομία, την τοπική ανάπτυξη και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Θανάσης Λιούτας

admin