Trikalascore

Θανάσης Λιούτας: Επιστροφή Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) του αγροτικού πετρελαίου

«Στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο συζητείται στις αρμόδιες Κοινοβουλευτικές Επιτροπές, εμπεριέχεται και η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) που χρησιμοποιείται στη γεωργία», αναφέρει ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.
Η επιστροφή αφορά το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου του 2023 έως και την 31η Δεκεμβρίου του 2023.
«Να σημειωθεί», τονίζει ο Θανάσης Λιούτας, «ότι το ποσό της επιστροφής του ΕΦΚ για το αγροτικό πετρέλαιο είναι ανεκχώρητο και ακατάσχετο».
«Έμπρακτα είμαστε δίπλα στην πρωτογενή παραγωγή. Με στοχευμένα μέτρα και με ρυθμίσεις που μπορούν να στηρίξουν, να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την παραγωγική διαδικασία του τόπου και της πατρίδας μας, καθώς και όλους τους παραγωγούς μας».

Leave your vote

Related posts

Εξαιρετική προιστορία στα εντός με Ξάνθη ο ΑΟ Τρίκαλα

admin

Παρατείνεται το λουκέτο στον αθλητισμό-Χαρδαλιάς:”Ζητούμε υπομονή”

admin

Φιλικό “διπλό” για τη Φήκη στο Αρτσειανό

admin

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.