Trikalascore

Θανάσης Λιούτας: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το 2% για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενημερώνει ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, η απόφαση για τον Καθορισμό ειδικού ποσοστού για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 μαθητών και αποφοίτων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων περιοχών που έχουν πληγεί εξαιτίας φυσικών καταστροφών.

Η υποβολή των αναγκαίων δικαιολογητικών πρέπει να γίνει μέχρι και την Τετάρτη 25-09-2024 στις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν οι πληγείσες περιοχές. Τα δικαιολογητικά και ολόκληρη η διαδικασία περιγράφεται στην εγκύκλιο.

Η εγκύκλιος, τα δικαιολογητικά και η διαδικασία: https://www.minedu.gov.gr/news/59535-19-09-24-ypovoli-dikaiologitikon-gia-tous-ypopsifious-panelladikon-eksetaseon-2024-ton-perioxon-pou-exoun-pligei-eksaitias-fysikon-katastrofon

Related posts

Στον κατάλογο με τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού πολιτών η Π.Ε Τρικάλων– Ποιες περιοχές είναι «πρωταθλήτριες»

admin

Δες το στυλάτο και και οικονομικό Kia Ceed Νavi στην Auto Deal Τρικάλων και θα εντυπωσιαστείς(PICS)

admin

Ματσάρα στο Ριζαριό και “διπλό” Διγενή κόντρα στο Γίγα

admin