Trikalascore

Tετ α τετ Σακελλαρίου-Αγοραστού στο Μουζάκι

Στο Μουζάκι βρέθηκαν τη Δευτέρα οι παλαίμαχοι του Α.Ο Τρίκαλα προκειμένου να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε η τοπική ομάδα και με τη συμμετοχή και όλων των Θεσσαλικών ομάδων παλαιμάχων.

Στο περιθώριο της αθλητικής αυτής εκδήλωσης ο αεικίνητος Χρήστος Σακελλαρίου, που είναι τα τελευταία χρόνια προπονητής των Τρικαλινών Βετεράνων είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που έδωσε το παρόν στο τουρνουά, αγωνιζόμενος μάλιστα με τα χρώματα της ΑΕΛ.

Γνωρίζονται άλλωστε εδώ και χρόνια, καθώς ο Περιφερειάρχης έχει δώσει ουκ ολίγες φορές το παρόν σε αναμετρήσεις παλαιμάχων, όντας γενικότερα κοντά στο Θεσσαλικό αθλητισμό.

Related posts

Ο Κώστας Σκρέκας την Κυριακή 18 Ιουνίου στα χωριά Κεραμίδι, Αχλαδοχώρι, Διάσελλο, Κρήνη και Γριζάνο

admin

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Θανάση Λιούτα για τους πιλότους μας που χάθηκαν

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Θεσσαλίας – Πρόεδρος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου

admin