Trikalascore

Τελειωμένο το θέμα της καθόδου του ΑΟΤ Κ17 στο πρωτάθλημα της SL2, μέσω “Κανονιέρηδων”

Το Trikalascore επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας “Κανονιέρηδες” Θεσσαλονίκης κ. Φώτη Μούντα, ο οποίος με τους συνεργάτες του κάνουν εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια και τον ρώτησε για το θέμα που έχει ενσκήψει , αναφορικά με την ανακοίνωση της Ακαδημίας για συνεργασία με τον ΑΟ Τρίκαλα .

Ο κ. Μούντας μας υπογράμμισε ότι το θέμα είναι τελειωμένο και μάλιστα η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Κ17 του ΑΟΤ θα κατέλθει στο νέο πρωτάθλημα της SL2, απαρτιζόμενη με παιδιά της συγκεκριμένη ακαδημίας, όπως έγινε πέρυσι και με την Κ19 του Παναργειακού.

Ο Φώτης Μούντας, συμφώνησε για όλα αυτά με το Νίκο Σαμολαδά όπως μας ενημέρωσε, ενώ στάλθηκε αντίστοιχη ενημέρωση και στην ΕΠΟ.

Related posts

Εικόνες από τα επίσημα στο ΑΟ Τρίκαλα- Κοζάνη

admin

Εισηγούνται στο Μητσοτάκη αναστολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων!

admin

Ο Θεοδοσιάδης και επίσημα στο τιμόνι του ΑΟ Τρίκαλα

admin