Trikalascore

Τα ματς που θα κρινουν τη χρονιά και η δύσκολη επόμενη μέρα

*Για τον ΑΟ Τρίκαλα τα επόμενα δύο παιχνίδια, με Θεσπρωτό και Καβάλα αποτελούν τις μητέρες των μαχών, καθώς κυριολεκτικά από την έκβασή τους θα φανεί το αν η ομάδα μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία, ή θα πρέπει από τώρα να αποχαιρετίσει τη SL2.

*Δυστυχώς, περιμέναμε ότι το παιχνίδι με το Θεσπρωτό θα έβρισκε την ομάδα της Ηγουμενίτσας ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, κάτι που δεν ισχύει. Το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, βρίσκεται μεν 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα, οπότε γίνεται κατανοητό ότι θα έχει πολύ ισχυρό κίνητρο για να κερδίσει τα Τρίκαλα.

*’Οσον αφορα την Καβάλα, αφού έφυγε ο Νούρι κατάφερε και έβγαλε μεγάλο διπλό στο Βόλο και μπήκε και εκείνη δυνατά στο κόλπο της παραμονής πλέον. Οπότε και εδώ θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για τα Τρίκαλα, προκειμένου να κερδίσουν.

*Το εξάποντο θα ήταν το ιδανικό για τα Τρίκαλα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αλλά και 4 βαθμοί δε θα είναι ασχημοι, καθώς θα φέρουν τους κυανέρυθρους στους 25 και πιθανώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

*Νομίζω όμως ότι την ώρα που η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της, το ενδιαφέρον των περισσοτέρων βρισκεται στην επόμενη δύσκολη ημέρα, μετά την εποχή Αιβάζογλου. Ειδικά αν τα Τρίκαλα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική κατηγορία, δε θα είναι και το πιο απλό πράγμα να βρεθεί επενδυτής που και λεφτά θα βάλει προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να επιστρέψει άμεσα στη SL2, αλλά και στη συνέχεια να καθαρίσει και τα όποια χρέη προκύψουν.

*Νομίζω όμως ότι αυτή είναι και η πιο ρεαλιστική λύση, καθώς αν προχωρήσουμε σε αγορά ΑΦΜ, η ομάδα θα χάσει τα ιστορικά της στοιχεία. ‘Υμνο, σήμα, χρώματα. Θα πρέπει δηλαδή η νέα ομάδα που θα προκυψει από την αγορά ΑΦΜ, εάν θέλει να μην κουβαλάει τίποτα από τα παλιά χρέη, να μη λέγεται ΑΟ Τρίκαλα, να μην έχει ως σήμα τους δύο κύκλους και να μη φοράει κυανέρυθρα.

Κάτι που συναισθηματικά θα αποτελέσει πολύ μεγάλο πλήγμα, ειδικά στις παλιοτερες γενιές.

*’Ολα πάντως τα παραπάνω, θα ξεκαθαρίσουν τους επόμενους μήνες, αφού πρώτα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αφού δούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα και αφού φανεί το αν υπάρχουν χρέη και σε ποιους.

*Το μόνο σίγουρο είναι ότι απο την εξίσωση για την επόμενη ημέρα, αλλά και για το σήμερα θα πρέπει να βγάλουμε τον Ηλία Αιβάζογλου, ο οποίος πλέον δεν παρακολουθεί διά ζώσης ούτε τα παιχνίδια της ομάδας, αλλά πληρώνει είναι η αλήθεια αυτά που δεσμεύτηκε στους ποδοσφαιριστές.

Leave your vote

Related posts

Ανανέωσε με Κρύα Βρύση ο Μπουτίνας

admin

Ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς απαντάει στην πρόταση του Κώστα Σκρέτα για επανέναρξη των πρωταθλημάτων

admin

Σούλης: “Ενθαρρυντικό που έμεινε ο Αιβάζογλου στον Α.Ο Τρίκαλα”

admin

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.