Trikalascore

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΚΕΘ)

Επικυρώθηκε και επίσημα η συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μέσω του Εργαστηρίου “Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία” του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, με το Αναπτυξιακό κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ).

Συγκεκριμένα το Εργαστήριο “Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία” του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει να αξιολογήσει και να πιστοποιήσει τα προγράμματα εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-25 2022 που πρόκειται να υλοποιήσει το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ).

Το ΑΚΕΘ επιδιώκει με αυτή τη συνεργασία να προσφέρει στον εργαζόμενο ένα επιπλέον επικαιροποιημένο εκπαιδευτικό εφόδιο, με αναβαθμισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά για την αγορά εργασίας.

Τα προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-49 έχουν στόχο τη συστηματική και συνεχή αναβάθμιση των επαγγελματικών και οριζόντιων δεξιοτήτων των εργαζομένων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 έως 49 άτομα προσωπικό.

Η διάρκεια της κατάρτισης ορίζεται στις 40 ώρες και το εκπαιδευτικό επίδομα στα 200 ευρώ.

Related posts

Σιμορέλης: “Θα τα καταφέρουμε στις εκλογές με τη δύναμη των πολιτών”

admin

Non stop ο Χήρας! Και η Λαμπρογιώργου Αλεξία από Ροπωτό επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

admin

Aύριο οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος Κ14

admin