Trikalascore

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν το επιτυχημένο έργο του στην ΑΕΤ ο Χρήστος Παππάς

Ο Χρήστος Παππάς, είναι ο αφανής ήρωας στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΤ τα τελευταία χρόνια.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιράνθρωπος, μέσω προσωπικών ενεργειών κατάφερε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό για τους κόκκινους μέσω χορηγιών και βοήθειας από γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και του εξωτερικού.

Ο Χρήστος Παππάς, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα στην ΑΕΤ, πήρε την απόφαση να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο ιστορικό σωματείο, μία εξέλιξη αν μη τι άλλο θετική για τους κόκκινους, καθώς τους εξασφαλίζει πολλά σημαντικά πράγματα όχι μόνο όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αλλά και την καθημερινότητα της ομάδας.

Μάλιστα, σε συνεργασία με τον προπονητή Στέργιο Στάμο έχει ξεκινήσει ήδη και το χτίσιμο της ομάδας για το επόμενο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, με στόχο να δημιουργηθεί και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Related posts

Θετικός ο Ερασιτέχνης στις εισηγήσεις Μαντζανά κατά τη χθεσινή συνάντηση

admin

O ‘Ακης Αζίζ αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟ Τρίκαλα

admin

Το 2024 ήταν μια φανταστική χρονιά για τους Pretorians του Ηarlem Fight Gym με επιτυχίες σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα

admin