Trikalascore

Συνεχίστηκε η σκληρή δουλειά στον ΑΟ Τρίκαλα(PICS)

Μετά την… περιπέτεια του φιλικού της Τρίτης, οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Σωτήρα.
Ρούσσας και Αρσένος τόνισαν στους παίκτες ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρχει η άνεση να δουλέψουν τεχνικά, ώστε με το ξεκίνημα της Γ’ Εθνικής να είναι σε θέση μάχης για την υλοποίηση των στόχων.
Ο Χρήστος Κατσαντώνης μπήκε κανονικά στις προπονήσεις και έτσι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών με τραυματισμούς.
Να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη θα συνεχιστεί η προετοιμασία επίσης με απογευματινή προπόνηση.

Related posts

Peugeot 2008: Το εντυπωσιακό και οικονομικό Τζιπ-SUV, σε περιμένει να το οδηγήσεις στην AutoDeal Τρικάλων

admin

To μεγάλο “δώρο” της Ζακύνθου στον ΑΟΤ και το παιχνίδι με Κατσικά που πρέπει το στάδιο να γεμίσει

admin

Επεκτείνεται η τηλεοπτική κάλυψη με στόχο ισότιμη πρόσβαση στην ενημέρωση – Δ. Παπαστεργίου: Θέλουμε μια Ελλάδα που δεν αφήνει κανέναν πίσω

admin