Trikalascore

Συνάντηση με την Αντιδήμαρχο αθλητισμού ‘Εφη Λεβέντη είχε ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ Κωνσταντίνος Φάλιας

Συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και αθλητισμού κυρία ‘Εφη Λεβέντη είχε ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ και πρόεδρος της ιστορικής “ΤΡΙΚΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ” Κωνσταντίνος Φάλιας.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα , συζητώντας θέματα σχετικά με το χώρο της πάλης , όπως τη λειτουργία του εθνικού κλιμακίου στο νομό Τρικάλων, την εύρυθμη λειτουργία ωρών των τοπικών σωματείων, καθώς και την αγωνιστική ανάπτυξη και τη διοργάνωση πρωταθλημάτων του αθλήματος, υπό την αιγίδα της ΕΛΟΠ, στα Τρίκαλα.

‘Ενα άθλημα που τίμησε την πόλη με πολλά μετάλλια σε παγκόσμια, πανευρωπαικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η κυρία Λεβέντη δεσμεύτηκε πως ο Δήμος Τρικκαίων και η ίδια θα είναι αρωγός της όλης προσπάθειας στο άθλημα της πάλης και στα αναπτυξιακά σχέδια της Ομοσπονδίας.

Ο Αντιπρόεδρος ευχαρίστησε την κυρία Λεβέντη και δήλωσε στο Trikalascore πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη συζήτηση που είχε με την κυρία Αντιδήμαρχο.

Related posts

Δε δηλώθηκε έγκαιρα στη Γ’ Εθνική ο AOT BC και περιμένει τις εξελίξεις

admin

Χόκεϊ επί πάγου: Η παγωμένη συγκίνηση ενός απίστευτου αθλήματος

admin

Σχεδόν μηδένισαν τα κρούσματα στα Τρίκαλα-472 σε όλη τη χώρα

admin