Trikalascore

Στον Άγιο Γεώργιο Μυροφύλλου ο Χρήστος Σιμορέλης(PICS)

Την Κυριακή του Θωμά, που συνέπεσε με την γιορτή του Αγίου Γεωργίου, ο Χρήστος Σιμορέλης επέλεξε να παρευρεθεί στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Μυροφύλλου, που πανηγύρισε με λαμπρότητα.
    Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γιόρτασε με τους κατοίκους του χωριού που προσήλθαν για να τιμήσουν την μνήμη του και να προσευχηθούν στην θεία χάρη του, τίμησε το φαγητό προς τιμήν του Αγίου στον εξωτερικό χώρο του μοναστηριού, ενώ μοιράστηκε όμορφες κοινωνικές στιγμές με τους παριστάμενους με μοναδικό σημείο προβληματισμού την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει η Μονή.
   Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρώην βουλευτής γνωστός για το κέφι και την εξωστρέφειά του δεν έχασε την ευκαιρία για χορό στο γλέντι που ακολούθησε.

Related posts

«Διαχείριση γεωργικών φαρμάκων σε καταστήματα πώλησης και αποθήκες παραγωγών στις πλημμυρισμένες περιοχές .»

admin

Στολίδι το γήπεδο Γοργογυρίου με επανασπορά χλοοτάπητα από τον Δ. Τρικκαίων

admin

ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Παλέψαμε για το περιβάλλον

admin