Trikalascore

Στις 7 Οκτωβρίου το φιλανθρωπικό φιλικό παλαιμάχων Διγενής Νεοχωρίου-ΠΑΟΚ

‘Ενα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 4μ.μ. στο “Μπάμπης Παπαχατζής” του Νεοχωρίου, ανάμεσα στους παλαιμάχους του τοπικού Διγενή και εκείνους του ΠΆΟΚ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι , έπειτα από ένα χρόνο και μετά το περσινό επιτυχημένο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που είχε γίνει στο ίδιο γήπεδο.

Μάλιστα, οι παλαίμαχοι των δύο σωματείων έχουν αποκτήσει πολύ καλές σχέσεις και έτσι το φιλικό αυτό, αναμένεται να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής, αλλά και όλου του νομού, θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τους αστέρες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στους αγωνιστικούς χώρους τις περασμένες δεκαετίες.

Μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης οι αποστολές των δύο ομάδων θα δειπνήσουν στην ταβέρνα “ο Σπυράνας” στο Νεοχώρι.

Related posts

Aνεπανάληπτα ψάρια ημέρας σε μοναδικές τιμές, θα κατακλύσουν και αυτή τη Δευτέρα τους πάγκους του Ιχθυοπωλείου “Κλάντζος”(PICS)

admin

Η ώρα της στέψης στην Α’ Ερασιτεχνική

admin

Νίκη στο ρελαντί για τον ΑΟΤ BC στο γειτονικό ντέρμπι με την ΑΕΛ

admin