Trikalascore

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων (18/11) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (20/11, 15:00).
Ο Βασίλης Πέλκας τέθηκε στην διάθεση των Αμπέντε – Φουτσίνι σε αντίθεση με τον Αουντίνο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ως γνωστόν, από την αναμέτρηση στις Σέρρες θα απουσιάσουν ο τραυματίας Μπαράτα και ο τιμωρημένος Ευθυμίου.
Οι κυανέρυθροι θα γυμναστούν και αύριο το πρωί και πάλι στο δημοτικό στάδιο με την αποστολή εν συνεχεία να αναχωρεί για Σέρρες όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Για τον Α.Ο Τρίκαλα αυτό θα είναι το δεύτερο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος και όπως δήλωσε και ο Αμπέντε , εκ των προπονητών της ομάδας στόχο θα αποτελέσει η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Related posts

Συνέχισε το σερί με τριάρα στη Χαλκίδα ο ΑΟ Τρίκαλα

admin

Με υπερκάλυψη στο 216% έκλεισε η νέα έκδοση ομολόγου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

admin

Δυνατή προσθήκη με Βράζαλη ο ‘Αρης Αγίας Μονής

admin