Trikalascore

Στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου και ο “bomber” Πέτρος Ζαβλανός

Μετά την ανακοίνωση του νέου τεχνικού η Θύελλα Μεγαλοχωρίου συνέχισε σήμερα και τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Οι ασπρόμαυροι απέκτησαν τον Πέτρο Ζαβλανό έναν ικανό επιθετικό, που με την πρώην ομάδα του, τους Παραληθαίους κάθε χρόνο σημείωνε αρκετά τέρματα και έρχεται να βοηθήσει τη Θύελλα στον τομέα του σκοραρίσματος.

Από την ώρα που οι Παραληθαίοι δεν κατέρχονται στο φετινό πρωτάθλημα , ο Ζαβλανός όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές τους, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η ελευση του Πέτρου Ζαβλανού δεν ολοκληρώνει τη μεταγραφική ενίσχυση της Θύελλας, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες εντυπωσιακές μεταγραφές, προκειμένου η ομάδα να δυναμώσει σε όλες τις θέσεις.

Related posts

Το Δημόσιο στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης – Την παρουσίαση του mAigov έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημ. Παπαστεργίου

admin

Θανάσης Λιούτας: Ψηφίζεται με τροπολογία η ενίσχυση των 60 εκατομμυρίων ευρώ για τους αγρότες για την αγορά λιπασμάτων

admin

Ποτέ νίκη στην Ξάνθη ο Α.Ο Τρίκαλα

admin