Trikalascore

Στα “Μεζεδοκαμώματα” μετά τη νίκη πρωτιάς ο Νίκος Καγιούλης και συνάντηση με “Μουφ”

Λίγες ώρες μετά τη σημαντική νίκη του ΑΟ Τρίκαλα επί της Ζακύνθου και την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής, ο διοικητικός ηγέτης των κυανέρυθρων Νίκος Καγιούλης δείπνησε στα παλιά Μανάβικα επιλέγοντας το γνωστό ταβερνείο “¨τα Μεζεδοκαμώματα”.

Ο Παναγιώτης Κορομπλής φρόντισε για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία του ισχυρού ανδρός του ΑΟ Τρίκαλα, ενώ υπήρξε και συνάντηση με το “Μουφ”, ο οποίος εξέφρασε στο Νίκο Καγιούλη τα συγχαρητήριά του για την ξέφρενη έως τώρα πορεία της ομάδας.

Είναι γεγονός ότι ο Νίκος Καγιούλης γίνεται αποδεκτός παντού με ενθουσιασμό από τον κόσμο, ο οποίος εκτιμάει την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος στην ομάδα και σε μία χρονιά που μέχρι έτσι και αλλιώς φάνταζε από το περασμένο Καλοκαίρι πολύ δύσκολη.

Related posts

Οι ασφάλειες αυτοκινήτων με Gov.gr-Gov.gr Wallet (χωρίς κόπο) κτώνται! – Δ. Παπαστεργίου: Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι τα ψηφιακά αντανακλαστικά του κράτους λειτουργούν άμεσα

admin

Θα “κολλήσεις” με το Ηuyndai I10 στην έκθεση της AutoDeal στα Τρίκαλα(PICS)

admin

‘Ανετη επικράτηση επί του Αλμυρού για τον ΑΟΤ BC

admin