Trikalascore

Σοβαρός τραυματισμός του Λεωνίδα Ιωάννου στο Ζάκυνθος-Φήκη

Άτυχος ήταν στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης Ζάκυνθος – Φήκη ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Λεωνίδας Ιωάννου που τραυματίστηκε στο φρύδι σε σύγκρουση στο ματς με τον Μεταξά.
Από τον γιατρό της αναμέτρησης κρίθηκε αναγκαίο ο παίκτης να κάνει ράμματα και έτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.
Τόσο οι παίκτες των δύο ομάδων όσο και οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τον ποδοσφαιριστή και του ευχήθηκαν περαστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ασθενοφόρο για τις ανάγκες της αναμέτρησης βρισκόταν ήδη στο γήπεδο και ήταν αυτό που τον πήγε στο Νοσοκομείο.

Imerazante.gr

Related posts

Διακοπή προπονήσεων στους Δαναούς

admin

Απόσπασμα από την ομιλία στη Βουλή της Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Mαρίνας Κοντοτόλη, σχετικά με τις ευθύνες και των διοικήσεων των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τα πρόσφατα γεγονότα

admin

Junior Toys: Και φέτος θα βρεις ότι χρειάζεται ο μαθητής για τη σχολική σεζόν(PICS)

admin