Trikalascore

Σήμερα ανακοινώνει πρόγραμμα για το Ερασιτεχνικό η ΕΠΣΤ

Σήμερα Παρασκευή και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται η ΕΠΣΤ να ανακοινώσει το πρόγραμμα για την πρεμιέρα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η ‘Ενωση έχοντας λάβει υπόψιν όλα τα δεδομένα τόσο αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας, όσο και με την έκδοση δελτίων των σωματείων, θα πάρει απόφαση για το αν η σέντρα στα πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου , ή το επόμενο 16-17-10.

Ωστόσο, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί το πρώτο σενάριο, καθώς είναι αρκετές οι ομάδες που δεν έχουν βγάλει ακόμη τα δελτία όλων των παικτών τους, οπότε σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνουμε μία εβδομάδα ακόμη υπομονή , με την Α’ Ερασιτεχνική να ξεκινάει τελικά το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και τη Β’ Ερασιτεχνική την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε αύριο έπειτα από την ανακοίνωση που θα εκδώσει η ΕΠΣΤ.

Related posts

Σταματής: “Δεν έγινε προσέγγιση από τα Τρίκαλα, εξετάζω τις προτάσεις που έχουν γίνει”

admin

Lockdown: Όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα – Οι νέοι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων

admin

Σε ωραίο οικογενειακό κλίμα η κοπή πίτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΟ Βαλτινού GeoGreen(PICS)

admin