Trikalascore

Σε θετικό κλίμα ξανά η συνάντηση Μαντζανά-Ερασιτέχνη παρουσία Φραντζέσκου

Για ακόμη μία φορά ο Παναγιώτης Μαντζανάς και τα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Η συνάντηση έγινε και πάλι σε καλό κλίμα και σύμφωνα με το περιβάλλον του Τρικαλινού χρηματοδότη της ομάδας υπηρξε σε όλα ταύτιση απόψεων και δη στις αλλαγές που υπήρξαν σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μία θετική εξέλιξη, καθώς ζητούμενο για το καλό της ομάδας αποτελεί οι δύο πλευρές θα συμπορευτούν σε καλό κλίμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, στο τραπέζι βρέθηκε και ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος, ο οποίος μόλις αφίχθη στα Τρίκαλα και το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να δώσει το παρόν στην προπόνηση της ομάδας, όπου και θα έχει μία πρώτη συνάντηση με τους παίκτες του.

‘Αγνωστο παραμένει ακόμη το αν θα καθίσει ή όχι στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στο ‘Υπατο.

Related posts

Γιαπλές και επίσημα στον πάγκο των Trikala Basket

admin

Πενταπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από το Διγενή Νεοχωρίου

admin

Με 7 παίκτες πήγαν στο Βόλο οι Δαναοί-Καταγγελία κατά της ΕΣΚΑΘ για τη διεξαγωγή του ματς

admin