Μπορεί να απέχουμε ακόμη αρκετούς μήνες μέχρι την εκλογική διαδικασία στην ΕΠΣ Τρικάλων, ωστόσο, είναι γεγονός ότι εδώ και εβδομάδες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.
Το Trikalascore παρά το ότι εδώ και καιρό γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις επέλεξε μέχρι και σήμερα να μην αναφέρει κάτι, ωστόσο, μία σειρά από γεγονότα επιβάλλουν να υπάρξει κάποια ενημέρωση, που αφορά τα σωματεία του νομού μας.
Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Στις εκλογές του ερχόμενου Καλοκαιριού είναι δεδομένο ότι θα κατέλθει ως Υποψήφιος πρόεδρος ο νυν Γραμματέας της ‘Ενωσης και Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Πύλης, Μάκης Παπαγεωργίου.
Στην αντίπερα όχθη, είναι γνωστό πλέον σε πολύ κόσμο ότι θα υπάρξει και άλλος υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αντώνης Γραββάνης επί σειρά ετών πρόεδρος του Βράχου Καστρακίου, εν συνεχεία της Σαρακίνας και επιχειρηματίας της Καλαμπάκας.
Αμφότεροι οι συνδυασμοί , το τελευταίο διάστημα βολιδοσκοπούν την “αφρόκρεμα” της τοπικής μας κοινωνίας, θέλοντας να εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους ανθρώπους του επιχειρείν, αλλά και γνωστούς επιστήμονες.
Οι ζυμώσεις αυτές αναμένεται να κορυφωθούν το επόμενο διάστημα, ίσως και πριν τις γιορτές εικάζεται ότι θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δύο συνδυασμοί προσπαθούν να εμπλουτίσουν όσο περισσότερο γίνεται τις ομάδες τους, γνωρίζοντας ότι τα ονόματα εντός των συνδυασμών και η απήχηση που έχουν, ενδέχεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο ως προς το τελικό αποτέλεσμα.
Από τον επόμενο μήνα εισερχόμαστε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο.

