Trikalascore

Σε οικογενειακό κλίμα και με ευχές για άνοδο η κοπή πίτας του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας στο “Gallileo”(PICS)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε όμορφο κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Γοργογυρίου στο καφέ Gallileo.

Σε όμορφο, οικογενειακό κλίμα το ορεινό σωματείο έκοψε την πίτα του και παράλληλα διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λιγάκι, έπειτα από το νικηφόρο ματς κόντρα στο Φωτεινό.

Δεν έλειψαν και οι ευχές για άνοδο που είναι ο μεγάλος στόχος του ΑΟ Γοργογυρίου την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, όπου κάνει πρωταθλητισμό στο 2ο όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Την κοπή πραγματοποίησε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Αργυρίου, ενώ τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μαντάς, που κέρδισε το φλουρί της Βασιλόπιτας.

Δείτε εικόνες από την κοπή:

Related posts

Δ. Παπαστεργίου: «Δημιουργούμε το πλαίσιο για την αξιοποίηση των δεδομένων του δημοσίου προς όφελος των πολιτών»

admin

AΣ Μετέωρα: Τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή Κοντογεώργου

admin

Μαρίνα Κοντοτόλη στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου : Η βία στον αθλητισμό δεν είναι τυχαία ή αυθόρμητη

admin