Trikalascore

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για Α’ Ερασιτεχνική στον ‘Αγιο Οικουμένιο

Ο ‘Αγιος Οικουμένιος , ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ως πρώτος επιλαχών, καθώς είχε συμμετάσχει στο μπαράζ ανόδου, απέναντι στο Παλαιομονάστηρο.

Με δεδομένη τη μη κάθοδο του ΑΟ Σαραγίων στην πρώτη κατηγορία, μένει ένα κενό , το οποίο θα καλυφθεί από την ομάδα του Αγίου Οικουμενίου, που έχει ενημερώσει την ΕΠΣΤ ότι θα κατέλθει στην πρώτη κατηγορία.

Για το λόγο αυτό, ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν γίνεται πάνω σε αυτά τα νέα δεδομένα.

Ο τεχνικός Πάνος Πέτσας, σε συνεννόηση με τον ισχυρό άνδρα του σωματείου ‘Ακη Δήμου, ήρθαν σε συμφωνία με 18 ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου το ρόστερ να κλείσει και η ομάδα να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Related posts

14άρι ανανεώσεων και έναρξη προετοιμασίας για τον ΑΟ Πηγής

admin

To’ριξαν στο μπάρμπεκιου στα Μετέωρα με το μυαλό από τώρα στο μπαράζ(PICS)

admin

Nέα ενίσχυση για τον Απόλλωνα Λυγαριάς κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα

admin