Trikalascore

Σε άλλη μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα οι Pretorians του Harlem Fight Gym

Συνεχίζουν δυναμικά οι Pretorians του Αθανάσιου Μήτσιου, μετά από τις επιτυχίες που έφεραν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ, θα δώσουν το παρόν στο Octagon Fighting 7, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, για την ανάπλαση ειδικού σχολείου.

Συγκεκριμένα η ομάδα θα πάρει μέρος με δύο νεαρούς, πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές, τον Κωνσταντίνο Γεροδήμο και το Φρέντι Ντερμούση στο στυλ του ΜΜΑ. Στους άνδρες με το Θανάση Κωστόπουλο στο στυλ του Kick Boxing K1, καθώς και με το Σάββα Γεωργιάδη, που κάνει το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό αγώνα ΜΜΑ.

Στην προετοιμασία της ομάδας επιστρατεύτηκε και ο πρωταθλητής του ΜΜΑ και της πάλης Νέστορας Μπατζέλας, για να βοηθήσει τους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε μία τόσο άρτια και επαγγελματική διοργάνωση.

Related posts

Ελληνορωμαϊκή πάλη: διήμερο επιτυχίας από τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U13 και U11

admin

Aναζητώντας τη μεταγραφική υπέρβαση…

admin

Τρίτος σερί ορισμός για Γρατσάνη, τέταρτος στο Παναθηναικός-ΝΠΣ Βόλος

admin