Trikalascore

Σαρώνει στην Ουγγαρία ο Φλεβαράκης, έκανε το 10/10 με τη Σοπρόν

Ο 53χρονος προπονητής παρέλαβε τη Σόπρον από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και πλέον με το 10/10 που έχει κάνει η ομάδα, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και τους δύο πρωτοπόρους, φτάνοντας πλέον στο ρεκόρ 12-7 και στην τρίτη θέση!

Χθες η Σόπρον κέρδισε ξανά εκτός έδρας και επόμενο παιχνίδι είναι με τη 12η ομάδα της βαθμολογίας και όλα δείχνουν πως το 11/11 είναι κοντά.

Οι φίλοι της Σόπρον αποθεώνουν τον Φλεβαράκη, ο ίδιος εκτιμάει πολύ την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ξανά στην ομάδα και στην πόλη απολαμβάνοντας τις στιγμές… δόξας που βιώνει. “Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και ευγνώμων για την εκπληκτική για ακόμα μία φορά ατμόσφαιρα” έγραψε σε πρόσφατο ποστ του ο Έλληνας κόουτς.

γσγ

Related posts

Σε καλό δρόμο για συμφωνία ΠΑΕ, Ερασιτέχνης και Δήμος Τρικκαίων για τη Σωτήρα

admin

Μόλις 10 νέα κρούσματα κορωνοιού στα Τρίκαλα-1.382 σε όλη την Ελλάδα

admin

Mικρή μείωση των κρουσμάτων στα Τρίκαλα-2.768 σε όλη την Ελλάδα

admin