Trikalascore

Σαν παραμύθι τα “Μεζεδοκαμώματα” με Χριστουγεννιάτικο στολισμό(PICS)

‘Οπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος το γνωστό ταβερνείο τα “Μεζεδοκαμώματα” στα παλιά Μανάβικα έχουν “φορέσει” τα γιορτινά τους, προκειμένου να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους με mood Χριστουγέννων.

Ο στολισμός του μαγαζιού είναι πραγματικά εντυπωσιακός και προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στους θαμώνες, αλλά και τους περαστικούς, ενόψει και των φετινών γιορτών.

Τα “Μεζεδοκαμώματα” αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για χιλιάδες ανθρώπους τις ημέρες των Χριστουγέννων, ντόπιων, αλλά και επισκεπτών που θα βρεθούν στα Τρίκαλα λόγω του “Μύλου των Ξωτικών”.

Από τα προηγούμενα χρόνια οι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα γνωρίζουν ότι στα “Μεζεδοκαμώματα” θα γευτούν την πλέον ποιοτική κουζίνα με εκλεκτές σπεσιαλιτέ και εορταστικό μενού στα πλαίσια των ημερών, σε συνδυασμό με το ζεστό θαλπωρικό περιβάλλον και την περιποίηση των ανθρώπων του καταστήματος.

‘Ηδη, η προσέλευση κόσμου είναι πολύ μεγάλη και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Πάρτε μία γεύση από τα Χριστουγεννιάτικα “Μεζεδοκαμώματα” :

Related posts

Μάρμαρα-Γρανίτες Φαλτάκας: Επισκεφτείτε την έκθεση της επιχείρησης και δείτε τα εντυπωσιακά και πολυτελή προιόντα(PICS)

admin

Cafe Ennodia: Και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα έχει την τιμητική της(PICS)

admin

Με Κατσαρέ στη Λευκάδα για το “διπλό” οι ‘Ικαροι

admin