Trikalascore

Πρώτος μάγκας ο Μανίκας, απέσυρε την προσφυγή κατά του Α.Ο Τρίκαλα

Ο Γιάννης Μανίκας ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους υπήρχαν οικονομικές οφειλές από την εποχή Παππά στον ιστορικό Α.ΟΤρίκαλα, εδώ και 15 χρόνια.

Πρόσφατα, δέχτηκε κρούση να κάνει προσφυγή κατά του σημερινού Α.Ο Τρίκαλα με το νέο ΑΦΜ, από συγκεκριμένο δικηγόρο, που φαίνεται ότι έχει αναλάβει εργολαβία την όλη υπόθεση, αλλά ο ίδιος προς τιμήν του και αξίζει να σημειωθεί αυτό, αρνήθηκε, απαντώντας ότι παύει να διεκδικεί αυτά τα χρήματα.

Μάλιστα, μιλώντας στο Trikalascore o Γιάννης Μανίκας τόνισε: “Είμαι Τρικαλινός. Δε θα μπορούσα να κάνω κακό στην ομάδα ζητώντας χρήματα, τα οποία μου οφείλει άλλος παράγοντας και μιας ομάδας με διαφορετικό ΑΦΜ”.

Αν μη τι άλλο πολλά μπράβο στο Γιάννη Μανίκα, που αποτελεί παράδειγμα των Τρικαλινών παιδιών που φόρεσαν τη φανέλα του Α.Ο.Τ.

Related posts

Χρήστος Σιμορέλης: ‘Ενας άνθρωπος με σημαντική διαδρομή και στον τοπικό αθλητισμό μιλάει στο Trikalascore(PICS)

admin

Ευχαριστήριο της Θύελλας Μεγαλοχωρίου

admin

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Όλα τα παιδιά έχουν τεράστιες δυνατότητες. Ας βοηθήσουμε να τις ανακαλύψουν

admin